Zelta sviests (zināms arī kā gī sviests) ražots no Latvijā iegūta augstākās kvalitātes sviesta.

Zelta sviestam piemīt vairākas vērtīgas īpašības - tas satur daudz A, D un E vitamīnu, uzlabo imūnsistēmu, veicina gremošanu. 

Zelta sviestu lieto gaļas, zivs un dārzeņu cepšanai, kā piedevu sautējumiem, mērcēm, putrām, zupām, kā arī tradicionālā veidā - uz sviestmaizēm. Sviestu izmanto arī kā kosmētisku līdzekli, kas baro un mīkstina ādu.

100g produkta satur 99,8g tauku. Enerģētiskā vērtība 898 kcal/3693 kJ.

Tirdzniecībā Zelta sviests pieejams 165g iepakojumā.


Kā top Zelta sviests?

Sviestam ilgstošas un lēnas karsēšanas procesā tiek atdalītas olbaltumvielas un ūdens, rezultātā tiek iegūti tīri piena tauki - bagāti ar A, D un E vitamīniem. Sviestam ir īpaša konsistence, garša un smarža, kas radusies karsēšanas procesā.

Zelta sviests ir dabīgs produkts - tas nesatur krāsvielas un konservantus.

Created with Mozello - the world's easiest to use website builder.

 .